2012-03-07 14:43:55• hírek • Szatmar.ro

Lepje meg hölgy ismerőseit az Oázisból vagy Horváthéktól vásárolt virággal

Ne feledje, március 8-án, csütörtökön ünnepeljük a Nemzetközi Nőnapot! Ezen alkalommal lepje meg édesanyját, kedvesét, testvérét, kolléganőjét, hölgy ismerőseit!

Nőnap alkalmából a legszebb ajándék a virág. A legszebb virágot Nyíregyházán az Oázis Kertészetben, Nagykállón pedig a Horváth Kertészeti Árudában találja meg.

A Horváth Kertészetet 1923-ban alapította a jelenlegi tulajdonos nagyapja Nagykállóban. A régióban nagy népszerűségnek örvendő kertészet jelenleg is családi vállalkozásként működik, amely mára 2 megyében 6 kertészeti árudát illetve virágboltot üzemeltet.

A kertészet központja Nagykállóban található, amely Kelet-Magyarország legnagyobb árudájával büszkélkedhet. Itt termesztik  a kiváló minőségű örökzöldeket, díszcserjéket, díszfákat, évelőket. A gazdag választékot színesítik a mutatós, formára nyírt örökzöldek, a folyton virágzó mediterrán növények, az illat- és fűszernövények, a tavi és tóparti növények és egyéb növényritkaságok.



A kertbarátok számára igazi Mekka a Horváth Kertészet, hiszen itt megtalálhatják a sziklakertbe való törpe miniatűröktől a parkokba illő  5-6 méteres óriásokig valamennyi méretű növényt. A gyümölcs és zöldségeskert hívei sem fognak csalódni a kertészet kínálatában! Már most bőven termő konténeres alma-, barack-, diófákat és zamatos piros málnákkal teli bokrokat vásárolhatnak. És ami nagyon fontos: a kertészetben vásárolt növényeket kívánság szerint.

Az Oázis kertészetet megtalálja Nyíregyházán, a Korányi Frigyes út 204 szám alatt. Nagyobb mennyiségű rendelés esetén keresse fel Nagykállón a Horváth Kertészet Árudát a Korányi Frigyes út 78 szám alatt. Itt egyedi árajánlatokkal is meglepik önt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: